Ga naar hoofdinhoud
026 840 7516 info@tampotech.nl Schildhof 6, 6852 TD Huissen

MultiGift.nl

Tampo Tech geeft het woord “samenwerken” een extra dimensie

“MultiGift levert een breed assortiment relatiegeschenken en promotionele artikelen via diverse websites, waaronder MultiGift.nl en MultiGift.com. Al vele jaren is Tampo Tech een zeer gewaardeerde partner voor het (snel) bedrukken van o.a. onze spaarpotten, stressballen en andere relatiegeschenken. De motivatie, snelheid en gedrevenheid van Tampo Tech geeft het woord “samenwerken” een extra dimensie. Bent u op zoek naar een tampondrukkerij? Dan bevelen wij Tampo Tech van harte aan.”

Paul Visser, Directeur MultiGift Relatiegeschenken BV in Noordwijk

Pinkcube.nl

We zijn erg te spreken over de snelheid en flexibiliteit waarmee gewerkt wordt!

“Tampo Tech verzorgt de tamponbedrukking van een deel van ons assortiment en doet dit naar volle tevredenheid van onze klanten. Zo laten we o.a. onze Dopper waterflessen en pennen bedrukken door Tampo Tech. We zijn erg te spreken over de snelheid en flexibiliteit waarmee gewerkt wordt!”.

Pinkcube levert promotieartikelen en relatiegeschenken via ruim 50 gespecialiseerde webshops.

BenefitGifts.nl

Een vlotte levertijd is erg belangrijk voor mijn klanten

“Tampo Tech is een plezierige en betrouwbare tampondrukkerij.  Een vlotte levertijd is erg belangrijk voor mijn klanten. Met een adres als Tampo Tech in de buurt hoef ik niet uit te wijken naar Oost-Europa of het verre Oosten om mijn artikelen te laten bedrukken.

Ze bouwen voort op jaren ervaring waardoor ze voor elk product de juiste spullen in huis hebben. Ze zijn echter ook niet bang om te investeren, waardoor ze beschikken over hoogstaande machines. Ik hoop dan ook dat ze nog jaren met plezier en succes door zullen gaan.”

Jan Ormel, directeur BenefitGifts in Doetinchem

Promotie.nl

Snelheid en flexibiliteit zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen

“De relatiegeschenkenmarkt verandert snel, dit is te merken doordat klanten een steeds snellere levertijd wensen. Om dit te kunnen realiseren wordt het samenwerken met een drukkerij steeds belangrijker. Promotie.nl heeft deze samenwerking gevonden door met Tampo Tech te werken.

Tampo Tech begrijpt de markt en wat de klanten willen. Snelheid en flexibiliteit zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Promotie.nl heeft in Tampo Tech een zeer betrouwbare partner gevonden, waar wij de toekomst mee in kunnen.”

René de Jong,  Promotie.nl

Ultiprint.nl

Tampo Tech levert hoogwaardig drukwerk en is een welkome aanvulling op onze portfolio

‘Wij, Ultiprint, werken al jaren samen met Tampo Tech te Duiven in het geval dat wij items ter bedrukking krijgen aangeboden welke beter geschikt zijn voor tampon druk. Omgekeerd krijgen wij opdrachten welke bij hun binnenkomen voor het bedrukken van textielproducten. Wij zijn heel blij en tevreden met deze samenwerking’

Piet Jansen, Ultiprint te Elst

Back To Top