Ga naar hoofdinhoud
026 840 7516 info@tampotech.nl Schildhof 6, 6852 TD Huissen

Tampo Tech werkt zo duurzaam mogelijk.

We zorgen voor langdurige hechting van het drukwerk, recyclen alle afvalmaterialen, bedrukken graag duurzame relatiegeschenken en werken ook voor duurzame doelen.

Hechting

De kwaliteit van het drukwerk staat voorop. Want wat we bedrukken, moet daar wel blijven zitten. Inkten op waterbasis zijn hiervoor helaas nog niet op de markt. Gelukkig wordt voor tampondruk maar heel weinig verf gebruikt en er wordt vrijwel geen verf weggegooid. En onze nieuwste drukmachine heeft een gesloten inktsysteem, waardoor tijdens het drukken bijna geen inktlucht vrij komt. Dat is wel zo gezond.

Recycling

Gebruikte schoonmaakvloeistof wordt door de leverancier weer meegenomen, die het op de juiste manier verwerkt. Verpakkingsmateriaal gebruiken we waar mogelijk opnieuw en plastic wordt gerecycled.

Duurzame artikelen en doelen

Uiteraard bedrukken we ook duurzaam geproduceerde en van natuurlijke materialen gemaakte artikelen, zoals bijvoorbeeld eco-pennen.

Transport

Voor het verzenden van pallets maken we, waar mogelijk, gebruik van Quicargo.  Quicargo is een online platform waar verladers en vervoerders kunnen profiteren van ongebruikte laadruimte. Hierdoor zijn er dus minder half lege vrachtwagens op de weg en wordt de laadruimte optimaal benut.

Kortom, wij doen er alles aan om het milieu te sparen. Samen met onze leveranciers en onze klanten houden we de laatste ontwikkelingen nauwlettend in de gaten.

Vragen?

Heeft u vragen over duurzaam drukken, neem gerust contact met ons op.

Back To Top